Versek és fotók egy átlagos lánytól

Eddig még soha nem foglalkoztam bloggal, de most megpróbálkozom.:) Rég elfeledett, megírt verseket szeretném megosztani másokkal, és saját készítésű fotókat, persze mindezt nagyon amatőr szinten, utómunkálatok nélkül, nyersen, ahogyan születtek. Remélem aki ide benéz, tetszeni fog valamelyest a blogom.

2010.11.18. 16:01 Sevelka

Örök és Állandó

Kellemes délutánt/estét kívánok mindenkinek, vagy reggelt, ki mikor jár erre-felé:) Kicsit fárasztó nap után járok személy szerint, de gondoltam némi nosztalgia ellenében írok egy picit ide is. Kicsit nehézkesen megy az írás, mert manapság rákaptam a szotyira, és furcsa módon, amikor elkezdem, csak azzal tudok foglalkozni, mint egy gép, töröm, eszem, töröm, eszem, és nem tudok olyankor mást csinálni:D Mára egyenlőre csak egy kis gondolatsort szeretnék megosztani az olvasókkal. Szerencsére van kitől kapnom inspirációt, hogy alkothassak valamit, a rajzok mellett nemrégiben ezt a pár sort tudtam összehozni, de talán mondhatom, kijelenthetem, ebbe a pár mondatba minden benne van, amire szükségem van, és ami, Aki miatt született meg a gondolat.

 

Olykor hajthatatlan vágyat érzek aziránt, hogy valamit alkossak, valamit létre hozzak, hogy valami megszülessen kezeim között és valami olyanná váljon, ami örökké tart, és visszamosolyog rám, mint saját alkotásom. Olykor nehéz elviselni, hogy akaratom ellenére nem tudok művészit alkotni, mégis mesterien végezhetem életem minden pillanatát, és mint a festő, aki gondos ecsetvonásokkal készíti el remek művét, tökéletes körvonalakkal, vonásokkal, a maga tökélyében tökéletes remekmű születik, ami végül állandó lesz, és örök... amit a festő már akkor annak látott, amikor még a vászon fehér volt, az ecsetek hevertek a palettán, de elmosolyodva tudta már, hogy minden megvan ahhoz, hogy az alkotás megszülessen...
Örök és állandó legyen.:)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://sevelka.blog.hu/api/trackback/id/tr892457377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása