Versek és fotók egy átlagos lánytól

Eddig még soha nem foglalkoztam bloggal, de most megpróbálkozom.:) Rég elfeledett, megírt verseket szeretném megosztani másokkal, és saját készítésű fotókat, persze mindezt nagyon amatőr szinten, utómunkálatok nélkül, nyersen, ahogyan születtek. Remélem aki ide benéz, tetszeni fog valamelyest a blogom.

2010.11.29. 17:15 Sevelka

Fotó-est

Jó estét kívánok! Mivel elméletileg ez egy verses-fotós kis blogocska, eleget is teszek neki:) Legalábbis próbálkozom. Igaz fotóból még keveset raktam fel, de most ezt is pótolom. Ahogy keresgéltem pár szemrevalóbb képet, mondhatni jó pár mappán és képen kellett átbogarásznom magam. De ebbe is belegondolva, alig-alig fotózgatok manapság, lehet lassan ez is el-elmaradozik, mint annó az írás. Most lesz annak 3 éve, hogy nem igazán született tőlem semilyen vers vagy akár gondolat sor. De a fene se bánja ezt:) A fotókat se bánnám, bár így is akad alkalom és lehetőség is, hogy olykor olykor lencsevégre kapjak valami számomra legalábbis szemretűnő kis pillanatot. Ennek ellenére viszont aktívabb ismét a rajzolási "kényszerem", és szerencsére ötletekben is bővelkedem:) Nem is szaporítom a szót, íme pár régebbi és frissebb fotó.

 

   
   
   
   
   
   
    
   

 

  
   
  
  
  
  

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó


A bejegyzés trackback címe:

https://sevelka.blog.hu/api/trackback/id/tr712481600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása