Versek és fotók egy átlagos lánytól

Eddig még soha nem foglalkoztam bloggal, de most megpróbálkozom.:) Rég elfeledett, megírt verseket szeretném megosztani másokkal, és saját készítésű fotókat, persze mindezt nagyon amatőr szinten, utómunkálatok nélkül, nyersen, ahogyan születtek. Remélem aki ide benéz, tetszeni fog valamelyest a blogom.

2010.12.17. 17:35 Sevelka

Egy kis rajz

Jóestét kívánok! Rajzolgatok-rajzolgatok, de hogy fejlődjek és haladjak is, jól bevásároltam magamnak végre színeket is a hobbihoz. A héten meg is született az első nem grafit rajzom, és némi szín is fellelhető benne. Persze mindez, mint a többi is csak kezdetleges, olyan félkész-vázlat-próbálkozás, de én már valamelyt tökéletesnek látom a képességeimhez mérve. Ím az új szerzemény

 
 
 
 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: rajz szem grafit


A bejegyzés trackback címe:

https://sevelka.blog.hu/api/trackback/id/tr932522346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása